Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Milyen előnyöket jelent Önnek a VIP KLUBKÁRTYA ?

Igényelje autójához VIP kártyánkat szervizünkben!Reméljük, a nagyobb kedvezmény, a gyorsabb kiszolgálás, a személyre szabott későbbi ajánlataink elnyerik tetszését. Jó egészséget és örömteli autózást kívánunk!

 

 • Automatikusan 5% kedvezményt biztosít* – akár egyéb kedvezmények mellett!
 • Pontgyűjtés
  Ha nálunk vásárol, szervizel, pontokkal jutalmazzuk, melyet jóváírunk kártyáján. Pontjait a következő látogatása   során felhasználhatja szerviz, vagy karosszéria számlájának csökkentésére, alkatrész illetve tartozék vásárlásra.*
  Lehetősége van pontjait  web áruházunkban is levásárolni. (www.sakurawebshop.hu)
  Pont beváltás esetén: 1 Pont = 1 Forint
 • Egyéni weboldal
  Saját egyéni weboldalán folyamatosan tájékoztatjuk Önt aktuális akcióinkról és Önnek szóló egyedi ajánlatainkról. Figyelemmel kísérheti pontjait és elérheti web áruházunkat, is. Weboldalát a kártyán lévé QR kód beolvasásával is megnyithatja.
 • Gyors bejelentkezés
  A kis kártyáját célszerű autója kulcskarikájára fűzni, mert szervizbe érkezésekor a kártyáján lévő vonalkód beolvasásával, munkafelvevőink gyorsan és tévedés nélkül be tudják azonosítani autóját, ezzel meggyorsítva az adminisztrációs folyamatot.

  *A felhasznált kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a végszámla összegének 30%-át! Új és használt autó vásárlásnál nem vehető igénybe!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.