Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Az Együtt Óbudáért Egyesületet 2006-ban alakítottuk a Toyota Sakura szalonjában, munkatársainkkal, ügyfeleinkkel, azzal a céllal, hogy kerületünkben élők, lakók, itt dolgozók, minél jobban magukénak érezzék Óbuda-Békásmegyert.

Alapításkor azt tűztük ki egyesületi célunknak, hogy Óbuda ne csak egy kerület legyen a sok közül, hanem Óbuda olyan kerület legyen, ahol jó élni, alkotni, ahol béke honol, ahol minden értékre vigyázunk, megóvjuk, és olyan emberi kapcsolatokat alakítunk ki, amely összeköti az óbudaiakat.  Nem véletlen, hogy  Bús Balázs polgármester úr vezette Óbuda jelmondata:  “Közösséget építünk!”

Igen, mi is közösséget építünk a Toyota Sakurával  immár 27 éve Óbudán. Az  egyesület 13 éve alatt sokat tettünk azért, hogy még élhetőbb, még szebb, még biztonságosabb legyen a 3. kerület.

Ültettünk fákat, eladott autók után, támogattunk tömegsport rendezvényt, télen lélekmelegítő esteket szervezünk.
Karácsonykor ajándékokat gyűjtünk a rászorultaknak, amiben a szervizre jövő ügyfeleink is örömmel vesznek részt.

Az Együtt Óbudáért Egyesület jelmondata:” Ha megteheted segíts összeszedni a világot és nem szétszakítani „

Mit kell tudni a lokálpatriotizmusra épülő egyesületről ?

  • Nincs tagdíj,
  • Minden Óbudáért, a kerületért tenni tudó, vagy azzal egyetérteni tudót várunk.
  • Azt szeretnénk, hogy Óbuda neve mind itthon,  mind határon túl fogalom legyen, ahol újra a legszebb falusi módon köszönnek egymásnak az emberek reggelente.
  • Jelentkezni az alábbi email címen lehet: egyuttobudaerte@gmail.com

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.