Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

SEMMI SE ÁLLÍTHAT MEG

Az izgalmas lehetőségekkel teli világában a Yaris Cross az az autó, amely soha nem áll meg. A városi autók kompakt mozgékonysága mellett magában hordozza a SUV modellek sokoldalúságát, technológiáját és vezetési élményét. Az új Yaris Cross szabadságot ad, hogy minden feladatát stílusosan és stresszmentesen végezhesse.

Megújult Yaris Cross árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Készletajánlataink
Letöltés!

Formák

Magabiztos kiállás

Technológia

Könnyed kapcsolódás

Hajtás

Dinamikus hibrid hajtások

Biztonság

Technológia , amely megvéd

Formák

STÍLUS, AMI KIEMELKEDIK A TÖMEGBŐL

 

Az intelligens kialakítás megkönnyíti a városi vezetést. Kompakt méreteket, de egy terepjáró vezetési pozícióját nyújtva a Yaris Cross a városba született. Belül tágas és sokoldalú, míg magabiztos külső stílusa mindent elárul: egy kicsi autó, nagy ambíciókkal.

ERŐTELJES FORMÁK

Az innovatív városi olivazöld kéttónusú fényezés látványos megjelenést biztosít, tökéletesen kiemelve a magabiztos SUV stílust.

MUTATÓS ARÁNYOK

A magabiztos SUV kiállás kulcsa a 18” keréktárcsák a Yaris Cross Premiere és a GR Sport felszereltségi szinteken.

MAGAS ÜLÉSPOZÍCIÓ,
JÓ KÖZÉRZET

A biztonságos és stresszmentes vezetés érdekében elengedhetetlen a magas üléspozíció.

VARIÁLHATÓ TÉR

Hatalmas belső terével a megújult Yaris Cross szabaddá teszi, hogy még spontánabb lehessen. A láblendítéssel aktiválható elektromos csomagtérajtó megkönnyíti a bepakolást.

A KÜLÖNBSÉG A
RÉSZLETEKBEN REJLIK

A városi olivazöld utastér árnyalat és üléshuzat öltések az autó célratörő stílusát tükrözik, összekötve a külső és a belső megjelenését.

Technológia

MINDIG CSATLAKOZTATVA

 

A Yaris Cross az intuitív technológia segítségével támogatja Önt. Vigye magával digitális életét utazásaira a vezeték nélküli kapcsolattal és 10,5”-os érintőképernyővel rendelkező Toyota Smart Connect segítségével. A 12,3”-os digitális műszeregység, a felhőalapú navigáció és az élő, vezeték nélküli szoftverfrissítések révén pedig mindig egy lépéssel előrébb járhat.

AZ ÖN INFORMÁCIÓI,
AZ ÖN IGÉNYEI
SZERINT

A digitális műszeregység minden szükséges információt gyorsan és egyértelműen képes megmutatni Önnek, beleértve a sebességet, a hibrid rendszer energiaszintjét és a kiválasztott vezetési üzemmódot.

KIFINOMULT
FELHASZNÁLÓI
ÉLMÉNY

A Yaris Cross tele van olyan technológiával, amely megkönnyíti az életet, beleértve a vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget, a hangvezérlést, a felhőalapú navigációt és az Over-The-Air frissítéseket. Érjen el többet, könnyebben

TELEFONJA LEHET A
KULCS

Az intelligens digitális kulcs funkcióval telefonja átveheti a slusszkulcs szerepét, és kinyithatja Yaris Cross modelljét anélkül, hogy elő kellene vennie zsebéből vagy táskájából.

MINDEN LÁTHATÓ
EGY
SZEMPILLANTÁSSAL

A 12,3” műszeregységgel kézben tarthatja az irányítást, és minden kulcsfontosságú vezetési információt megtalál rajta éppen ott, ahol szüksége van rá, úgy, ahogyan Ön szeretné.

100% Hybrid

KERÜLJÖN ÉLRE A HYBRID
HAJTÁSSAL

 

A Toyota hibrid hajtással minden utat a saját tempójában tehet meg. Mindkét öntöltő hibrid hajtáslánc a start gomb megnyomásától kezdve magabiztos, kifinomult teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot kínál. Ne fogja vissza magát – a Yaris Crossnak megvan az energiája, hogy bárhová eljuttassa, ahová csak szeretné.

Hibrid autózás kompromisszumok nélkül: az 1.5 HYBRID 130 mindig tele van energiával, hogy leküzdje a nyüzsgő városi forgalmat vagy éppen az autópályás szakaszokat.

Hajtáslánc: 1.5 Hybrid 130
Teljesítmény: 130 LE
Üzemanyag fogyasztás: 4.5 – 5.4 l/100km
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 103-122 g / km CO2

A rendkívül hatékony és városi vezetéshez ideális 1.5 HYBRID 115 elérhetővé teszi a hibrid technológiát.

 

Hajtáslánc: 1.5 Hybrid 115
Teljesítmény: 116 LE
Üzemanyag fogyasztás: 4.4 – 5.0 l/100km
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 100-114 g / km CO2

ELEKTRIFIKÁLT  HAJTÁS – Megválaszoljuk kérdésit

A hibridek

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, és továbbra is egy alacsonyabb károsanyag-kibocsátású világért küzd. A hibridek az elektromos hajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

Mi az a hibrid?

A belső égésű motor és a hatékony elektromos hajtás között zökkenőmentesen váltó hibrid járművek két erőforrást foglalnak magukba: egy benzinmotort és egy elektromotort.

A hibridek árammal működnek?

A hibridek elektromos energiát használva képesek elindulni, sőt akár 50 km/órás sebességgel is tudnak tisztán elektromosan közlekedni. Mivel a legtöbb Toyota hibrid öntöltő, amikor az akkumulátor lemerül, a motor extra teljesítménye újra feltölti.

Fel kell tölteni a hibrideket?

A hibridek úttörő, öntöltő akkumulátortechnológiával rendelkeznek. Ezeket „hibrid-elektromos” járműveknek nevezik, mivel két energiaforrásuk van. Ez azt jelenti, hogy a tisztán elektromos járművekkel és a plug-in hibridekkel ellentétben nem kell őket külső áramforráshoz csatlakoztatni az akkumulátor feltöltéséhez.

Megbízható a hibrid technológia?

A Toyota úttörő, hibrid akkumulátortechnológiáját úgy tervezték, hogy az autó teljes élettartamát kiszolgálja. Valójában egyes mechanikai elemeket, például a tengelykapcsolót, a generátort és az indítómotort teljesen eltávolították, tovább csökkentve az előre nem látható költségek kockázatát a jövőben. Ezen kívül minden hibrid alkatrészre, beleértve a hibrid akkumulátort is, a Toyota 5 év/100.000 km* garanciát vállal. *Amelyik hamarabb bekövetkezik.

Biztonság

TOYOTA T-MATE – MINDIG
ÖNNEL A BIZTONSÁGOSABB
UTAZÁS ÉRDEKÉBE

 

A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Yaris Cross megkapta a T-Mate rendszert – az Ön segítőkész vezetői partnerét. A T-Mate egy olyan rendszeregyüttes, amelyet arra terveztek, hogy támogassa Önt és biztonságosabbá tegye a vezetést autópályás vagy városi körülmények között, de akár egy parkolóban manőverezve is. A T-Mate minden esetben gondoskodik arról, hogy Ön biztonságos kezekben legyen. Az alábbi lista nem teljes körű.

Biztonságos kiszállást segítő rendszer

 

A rendszer a holttérfigyelő radarját használja, hogy megelőzze az ajtónyitásból és az utasok kiszállásából adódó baleseteket a hátulról érkező kerékpárosokkal vagy járművekkel. Amennyiben fennáll az ütközés veszélye, az adott oldali irányjelző felvillan, miközben a műszeregységen is látható egy figyelmeztetés, illetve hangjelzés is jelzi az utas számára a veszélyt.

Véletlen gyorsítást megakadályozó funkció alacsony sebességnél

 

Alacsony sebességnél, ha a gázpedált erősen lenyomják olyan akadályok előtt, mint egy másik autó, kerékpáros vagy gyalogos, a rendszer korlátozza az éles gyorsítást, hogy minimalizálja az ütközés kockázatát.

Ütközést megelőző rendszer kereszteződés asszisztenssel

 

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer képes észlelni a veszélyt, és segít Önnek elkerülni azt, hogy más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal ütközzön. Úgy működik, hogy hangokkal és vizuális jelekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválja a fékrásegítőt.


Proaktív vezetési asszisztens – lassítási asszisztens

 

Ez a rendszer támogatja a kifinomult lassítást a gázpedál felengedésekor, amikor egy elöl haladó járműhöz közelít.

 

RENDELJE MEG
YARIS CROSS
MODELLJÉT

Az autóhoz hasonlóan sokoldalú felszereltségek segítségével fejezze ki saját stílusát az új Yaris Crosson keresztül.
A sportos és dinamikus GR Sport a szórakozást helyezi előtérbe,
míg a látványos Premiere a szemet gyönyörködtető városi khaki fényezésével a kompakt SUV kínálatának legextrovertáltabb tagja

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.