Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Készen áll a következő kalandra?

ÚJ LAND CRUISER

 

A Toyota újragondolta a legendás Land Cruisert. Az új generáció egy újjászületett ikontól elvárható robosztus és érzelemdús formákat kapott, miközben továbbra is bárhová elviszi Önt, ahová csak szeretné. Kőkemény felépítésével, megbízhatóságával és terepképességeivel átírja a szabályokat – a következő kaland most kezdődik.

Új LAND CRUISER árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Új LAND CRUISER
Előfoglalás

AZ ÚJ TOYOTA LAND CRUISER
MÁR ELŐRENDELHETŐ

Online előfoglalási ár: 34 680 000 Ft

Induló ár finanszírozással: 395 000 Ft/hó

Formák

Ikonikus Land Cruiser stílus

Képességek

Megállíthatatlan 4×4 felépítés

Örökség

Legendás off-road történelem

Technológia

Az innováció hajtja

Örökség

AZ IKON EREDETE

 

A Land Cruiser története a Toyota BJ prototípussal kezdődött, ami 1951-ben történelmet írt, amikor képes volt felmenni a Fuji-hegy egyik távoli pontjára – magasabbra, mint bármelyik szárazföldi jármű korábban. 1954-ben a BJ-t átkeresztelték Land Cruiserre, és egy legenda született.

1955: Land Cruiser 20

A 20-as megtartotta az eredeti koncepciót, de továbbfejlesztett felfüggesztéssel, többféle karosszériával. A Land Cruiser 20 kulcsfontosságú exportmodell volt.

1960: Land Cruiser 40

A robusztus stílusú, fehér tetővel, körbefutó hátsó ablakokkal és rövid túlnyúlásokkal rendelkező, jellegzetes 40-es sorozat volt az első Land Cruiser, amelyet kétfokozatú sebességváltóval szereltek fel, tovább javítva a terepképességeket.

1984: Land Cruiser 70

A 40-es sorozat 25 éves volt, amikor a Toyota bemutatta a 70-est. Elődjénél kifinomultabb és fényűzőbb, de megőrizte a Land Cruiser névvel immár szinonimává vált terepképességet és tartósságot.

1996: Land Cruiser 90

A független első felfüggesztéssel ellátott, sokoldalú 90-es a jobb menetdinamika érdekében új technológiával és a benzin- és dízelmotorok teljesítményének javításával frissítette a Land Cruiser koncepcióját.

2002: Land Cruiser 120

Az 1997-ben kezdődött intenzív fejlesztési program eredményeként a 120-as modell visszaidézte a Land Cruiser jellegzetes formáit. A formatervet részben az ED2, a Toyota európai formatervező központja alkotta meg.

2009: Land Cruiser 150

A 2009-ben megjelent 150-es sorozat a kiemelkedő tartósságot a Land Cruiser-legenda alapját képező páratlan terepképességekkel ötvözte. A világszerte népszerű Land Cruiser továbbra is bárhová képes eljuttatni utasait, és onnan vissza is hozza őket.

First Edition

EGY IKON AZ IKONOK KÖZÖTT

 

A First Edition összetéveszthetetlen: egyedi színválasztékával és feltűnő kéttónusú fényezésével tökéletesen kiegészíti az új Land Cruiser elődök ihlette formatervét és ikonikus kerek fényszóróit. A kizárólag előrendelésen keresztül elérhető modell emellett jellegzetes fényeket, egyedi First Edition matricákat és az ajtók belsejében elhelyezett logókat is kapott.

VALÓBAN IDŐTLEN

A Land Cruiser univerzális vonzerejével mindig is túllépett a változó trendeken – ez a fajta rátermettség sosem megy ki a divatból. Az időtlen, csak előrendeléssel elérhető új First Edition ezt a halhatatlanságot ünnepli.

Formák

VISSZA A GYÖKEREKHEZ

 

Az eredeti Land Cruiser inkább a funkció diadala volt a forma felett. Ugyanez a robusztus autentikusság formálta az új Land Cruisert is. Erőteljes, hátratolt utaskabinnal és elementáris, letisztult esztétikával ez lett az új terepjárós viszonyítási pont, a kaland megtestesült szelleme.

A RÁTERMETTSÉG MÉG SOSEM MUTATOTT ILYEN JÓL

Az új Land Cruiser minden formai eleme okkal kapott helyet az autón. Az alacsony övvonal nagy üvegfelületeket eredményez, amely kiváló körkilátást biztosít. Az autó sarkaiból kiemelve a fényszórók védve vannak a sérülésektől.

TEGYEN PRÓBÁT A LEHETETLENNEL

Az opciós 20″ kerekek lenyűgöző tapadást és úttartást biztosítanak minden terepen. A trapéz alakú kerékjárati íveknek köszönhetően pedig a sár könnyen lefolyik, így a legnehezebb körülmények között is könnyedén tud haladni az autó.

FELETTED CSAK AZ ÉG

Land Cruiser utasterének teljes hosszában végighúzódó panorámateteje a filmeket idéző pillanatokhoz készült. Bárhová is viszi Önt az aktuális kalandja, engedje be a világot.

KIVÁLÓ KÖRKILÁTÁS

A nehéz vezetési körülmények tiszta kilátást követelnek. A Land Cruiserben magasan ül, a környezetére való rálátást nem akadályozza az alacsony, vízszintes műszerfal.

INTUITÍV IRÁNYÍTÁS

A Toyota hivatásos rallyversenyzőitől kapott visszajelzések alapján a váltókar körüli, funkciók szempontjából kritikus terület könnyen kezelhető, ergonómiai szempontból példaként szolgáló kialakítást kapott.

TÁGAS TÉR

Rugalmas és sokoldalú, a hatalmas csomagtér a második és harmadik üléssor lehajtásával még nagyobbá tehető.

Képességek

BÁRHOVÁ ELVISZI ÖNT
ÉS VISSZA IS HOZZA

EGY SEMMIHEZ
SEM HASONLÍTHATÓ
TEREPJÁRÓ

A Land Cruisert arra tervezték, hogy elhagyja a járt utat a járatlanért. Az autó az új GA-F platformot használja, közvetlen elektromos szervokormánnyal. A teljesen új felfüggesztés és a szétkapcsolható első stabilizátor (SDM) óriási ki-és berugózást tesz lehetővé.

SOHA EL NE AKADJON

A Land Cruiser időtlen sziluettje nem csak a jó megjelenésről szól. A karosszéria alatti megerősített, merev váz jobb manőverezhetőséget és vezethetőséget biztosít. Míg a rövid túlnyúlások és a megemelt kiállás olyan hasmagasságot és gázlómélységet tesz lehetővé, amellyel oda is eljuthat, ahová mások félnek elmenni.

MINDEN KIHÍVÁSNAK MEGFELEL

A Multi-Terrain terepválasztó rendszer optimalizálja a felfüggesztést és a hajtásláncot a különböző terepviszonyokhoz. Amikor pedig a vezetés technikásabbá válik, a kúszásvezérlés gondoskodik a sebességről, így Ön a kerekek útjára és a kormányzásra összpontosíthat.

Új Land Cruiser

FOGLALJA LE MOST

Kattintson az alábbi linkre, ha többet szeretne megtudni és lefoglalni az új Land Cruisert.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.