Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

Ügyfeleink kérésére megnyitottuk az online szerviz időpont foglalási lehetőséget, mely néhány kattintással eljuttatja hozzánk kérésüket.
Munkatársunk jelentkezik Önnél a foglalást követően!

SZŐLŐKERT UTCAI SZALON

BÉCSI ÚTI HIBRID KÖZPONT

Felhívjük kedves ügyfeleink figyelmét, hogy műszaki vizsgára érkezni kizárólag
érvényes, kinyomtatott kötelező biztosítással vagy nemzetközi zöld kártya igazolással  lehetséges.

Szerviz árajánlat kérés

Munkatársaink itt válaszolnak a kérdéseire, ajánlatkérésére!

TOYOTA 4+ akciós karbantartási csomagok

Gyári alkatrészek, szakértelem, a független szervizekkel azonos árakon! A 4 – 12 éves korú TOYOTA gépkocsijához a csomagok tartalmát menü árakkal itt találja. Nincs meglepetés!

LEXUS szinergia program

A Lexus modellek magas műszaki színvonala megköveteli a különleges javítási technológiák használatát. A  technikusaink hatékonyan alkalmazzák ezeket a javítási módszereket, így gyorsan és megbízhatóan végzik el a munkát, legyen az karbantartás, mechanikai javítás vagy karosszériajavítás.

MOL LIMO bérlés

Szervizben van nálunk autója? Nem szeretne ügyfélvárónkban időt tölteni várva, hogy elkészüljön gépkocsija? Válassza kifejezetten Önnek lefoglalt MOL LIMO közvetített szolgáltatásunkat.

TOYOTA és LEXUS javítás és karbantartás, gyorsan, hatékonyan

Márkaszervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. A garanciális és azon túli munkákat a jelenleg létező legkorszerűbb és legmodernebb berendezésekkel felszerelt műhelyünkben végezzük.

Az Ön Toyotája a közös szívügyünk – TOYOTA GONDOSKODÁS PROGRAM

Mi a Toyotánál különleges figyelmet szentelünk annak, hogy autóink – a tervezőasztaltól, a gyártósoron át a márkakereskedésig – kimagasló minőségben kerüljenek Önhöz. Számunkra az is fontos, hogy autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodjunk, miután értékesítettük őket. Ezért indítottuk útjára a Toyota Gondoskodás Programot, melyben kibővített szolgáltatási csomagot kínálunk minden Toyota tulajdonosnak.

SZERVIZ AJÁNLATAINK

4+ szervizprogram

A 4+ szervizprogram keretében jelentős kedvezményekkel rendelhetők meg azok a szervizműveletek, amelyekre egy 4 évesnél idősebb autónak a mindennapos használat során szüksége lehet. A saját autójára vonatkozó pontos árakat itt tekintheti meg. >>

Téli szerelt kerekek gumiabroncs biztosítással

Rendelje meg új autójával egyidőben a téli gumiabronccsal szerelt acél vagy könnyűfém keréktárcsákat, és élvezze 3 éven át a gumiabroncs biztosítás előnyeit! A gumiabroncs biztosítás fedezi a költségeket, ha egy gumiabroncs egy sérülés miatt cserére szorulna.

Toyota biztosítás

A Toyota casco kizárólag a Toyota tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.>>

Hibrid szervizprogram

Ha rendszeresen ellenőrizteti autója hibrid rendszerét, akkor a garancia letelte után is ingyenesen kijavítjuk a hibrid akkumulátor esetleges meghibásodását. >>

 

Ingyenes segélyszolgálat 3 év után is

3 év után is 3 évesnél idősebb autójához is igényelheti az országúti segélyszolgálatot, ha a karbantartást Toyota márkaszervizben végezteti el. >>

Extra garancia

Az Extracare szolgáltatási csomag fedezi az autó javítási költségeit, ha az valamilyen meghibásodás miatt javításra szorulna. >>

Bakos Gábor

Szervizvezető

Száki Gábor

Szerviz tanácsadó

Janzsó István

Szerviz tanácsadó

Nagy Tamás

Szerviz tanácsadó

Nagy János

Szerviz tanácsadó/ Bécsi út

Haduzsán Viktória

Szerviz tanácsadó/ Bécsi út

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.