Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

MINDIG ENERGIKUS

A Toyota Camry újradefiniálja a szedán kategóriát: áramvonalas külső formái és tágas utastere tiszta eleganciát sugároz. A Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját használva a Camry kiemelkedő teljesítményt és fokozott hatékonyságot nyújt, így élvezet vezetni.

A hibrid innováció

hajtja

A modern vezetőkre

szabva

Teret ad

a kifinomultságnak

A Toyota legújabb

digitális technológiáit
vonultatja fel

Következő generációs teljesítmény

HIBRID TELJESÍTMÉNNYEL
TÖR ELŐRE

 

A továbbfejlesztett hibrid hajtáslánc szinte azonnali reakciókat, kiváló kezelhetőséget nagyobb élményt nyújt. Az új Camry vezetésével felfedezheti a kényelem világát. Tapasztalja meg az erőteljes, egyenletes gyorsulást az alacsonyabb zajszintet, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást mellett.

VEZETÉSI ÉLMÉNY
AMELY
MOZGÁSBA HOZZA

Az ötödik generációs hibrid rendszer élvezetessé teszi a vezetést, azonnali rekaciókat, megnövelt teljesítményt és hatékonyságot biztosít a kifinomultabb és csendesebb működés mellett.

KÖVETKEZŐ
GENERÁCIÓS
TELJESÍTMÉNY

Élvezze a nagyobb teljesítményt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, valamint a kiváló fékeket, amelyekkel magabiztosan uralhatja a tempót.

Stílus, mozgásban

JELLEGZETES KISUGÁRZÁS ÉS
SZÉPSÉG

 

A Camry gyönyörűen megformált vonalai a kalapácsfej orrkialakítással és az alacsony, elegáns karosszériájával dinamikus hatást kelt, a sportosságot a kifinomultsággal ötvözve. A látványos és éles szögben álló új fényszórók még jobban kiemelik a formavilágot, így az egész sziluett egyedülállóan modern, ezzel is hozzájárulva a fokozott vezetési élményhez.

DINAMIKUS KÜLSŐ

A Camry erőtől duzzadó, karakteres vonalvezetését a karosszéria és a tető hátsó részének alacsonyabbra húzása határozza meg, ami kétség kívül magabiztos benyomást kelt.

KIFINOMULT
MEGJELENÉS

Az elegánsan megrajzolt formák kifinomultabb sziluettet eredményeztek, többek között a meghosszabbított első és hátsó túlnyúlásnak és a funkcionális légbeömlőknek köszönhetően.

Modern utastér

AZ ÖN KÉNYELMÉRE
FORMÁLT KIFINOMULTSÁG

 

A Camry kifinomult belső tere a praktikus formatervezést és az igényes stílust ötvözi, hogy a nyitott utastérben nyugodt hangulatot teremtsen. A kiválasztott kárpitok, anyagok és felületek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, miközben a legkorszerűbb biztonsági technológiák látványos formavilágba ágyazva nyújtanak segítséget minden utazás során.

ELEGÁNS BELSŐ TÉR
PRÉMIUM
SZOLGÁLTATÁSOKKAL

A prémium műszerfaltól kezdve egészen a stílusos multimédia kijelzőig, a belső tér a kimagasló kézművesség hangulatát tükrözi.

KÉNYELMES, TÁGAS
UTASTÉR

A kényelem érdekében luxus üléshuzatokkal egészült ki az utastér, míg a nagy csomagtartó bőséges helyet biztosít.

Intuitív technológiák

VEZESSEN OKOSAN

 

A Toyota Smart Connect multimédiás rendszert úgy tervezték, hogy minden utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Navigáljon autójában okostelefonjáról a MyToyota alkalmazáson keresztül, és válassza a jobb audiorendszert és a Smart Connect+ csomagot, hogy további funkciók legyenek elérhetők.

MINDEN SZÜKSÉGES
INFORMÁCIÓ EGY
SZEMPILLANTÁSSAL ELÉRHETŐ

Testreszabhatja a 12,3″ teljesen digitális műszeregység elrendezését, amely minden fontos információt egyetlen helyen jeleníti meg.

FEDEZZE FEL A
TOYOTA LEGÚJABB
MULTIMÉDIÁS
RENDSZERÉT

A 12,3″ kijelzőn keresztül az Apple CarPlay és az Android Auto funkciók, valós idejű felhőalapú navigáció is rendelkezésre áll, de digitális kulcs és távvezérlést biztosító szolgáltatások is elérhetők.

 

ÉRTESÜLJÖN ELSŐKÉNT

Az energiától duzzadó Camry dinamikus formája és tágas belső tere a mindennapi vezetést tiszta élménnyé teszi. Készen áll, hogy útra keljen?

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.