Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Fedezze fel a plug-in hibrid elektromos autókat!

MIÉRT ÉRDEMES PLUG-IN HIBRID ELEKTROMOS AUTÓT VÁLASZTANIA?

 

A Toyota plug-in hibridjei ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint hibrid autóink, hiszen a rövidebb utakon (akár 75 kilométerig) tisztán elektromos hajtással is képesek haladni, a hosszabb távokon pedig beindul a benzinmotor is. Az új modellkínálatban már a Toyota eddigi legerőteljesebb hibrid technológiája működik, hogy a dinamikus teljesítménynek és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően Ön még messzebbre juthasson el.

A plug-in hibrid tankolása egyszerű. Tankoljon benzint a szokásos módon a töltőállomásokon, hogy a hosszabb utakon szabadon használhassa a belsőégésű motort.

A gyors töltéshez telepítsen töltőpontot otthonába vagy a kocsifelhajtójára, és használja a nyilvános töltőpontokat az útközbeni kényelem érdekében. A Toyota Plug-in Hybridet normál 10A-es otthoni tápegységről is töltheti hosszabb ideig vagy egy éjszakán át.

A tisztán elektromosan továbbhaladó képességnek köszönhetően akár 75 km-en keresztül is élvezheti az erőt üzemanyag-felhasználás és a károsanyag-kibocsátás nélkül.

Hogyan működik?

A plug-in hibridek egyfajta hidat képeznek a hibridek és az akkumulátoros elektromos autók között.

Tankolás/Töltés

Az autót a megszokott módon tankolhatja fel egy benzinkúton. Az akkumulátort ugyanúgy feltöltheti a Toyota gyorstöltővel, mint egy fali konnektorról vagy egy nyilvános töltőponton.

Elektromos hajtás

Az akkumulátor táplálja az elektromotorokat, amelyek a kerekeket forgatva hajtják az autót.

Hagyományos hajtás

A hosszabb utakon a belsőégésű motor megnöveli az autó teljesítményét és hatótávolságát, miközben tölti az akkumulátort is.

Energiavisszanyerő fékezés

Amikor a vezető fékez és a jármű lassít, a rendszer visszanyeri a normál esetben hővé váló mozgási energiát, és azt az akkumulátor töltésére fordítja.

TEKINTSE MEG PLUG-IN HIBRID ELEKTROMOS AUTÓINK KÍNÁLATÁT!

Fedezze fel plug-in hibrid elektromos járműcsaládunkat, ismerje meg részletesebben a Toyota élvonalbeli innovációit, majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb modellt!

Rav4 Plug-in Hybrid

Egyszerű feltölteni

 

Akár otthon, akár munkahelyén vagy egy nyilvános állomáson: plug-in hibridjének feltöltésére sokféle megoldás elérhető.

Tiszta erő. Hatékony energia

 

A Toyota új plug-in hibrid modellkínálata az innováció eredményeképpen született. Élvezze az azonnali gyorsítást és kategóriaelső üzemanyag-fogyasztást, ami a Toyota Hibrid technológiának és a nagy kapacitású lítiumion akkumulátoroknak köszönhető!

Egy plug-in hibrid vezetési élménye

 

Az elektromotor és a benzinmotor tökéletes összhangjának köszönhetően egy plug-in hibrid ugyanolyan dinamikusan vezethető, mint egy hagyományos autó – a fogyasztása viszont sokkal alacsonyabb. Autózzon messzebbre az elektromos hajtással, és élvezze, hogy Toyota plug-in hibridje mindegyik hajtási mód legelőnyösebb tulajdonságait kínálja Önnek!

Tisztább, zöldebb autózás

 

A környezetre azok az évek jelentik az egyik legnagyobb terhelést, amelyeket egy autó az életciklusa során az utakon tölt. Az Újautó Zéró CO2 kihívás alapján a Toyota folyamatosan új és hatékonyabb megoldásokat kutat, hogy minimumra szorítsa ezt a környezeti hatást. A Toyota plug-in hibridekben fejlett, környezettudatos technológiák működnek, amelyek egy jobb világ jegyében átformálják a mobilitást.

GYIK

Minden, amit fontos tudni a plug-in hibrid autókról; például hogy miben különböznek a másfajta járművektől, és még sok egyéb.

Mi a különbség a hibrid és a plug-in hibrid autók között?

A hibridek és a plug-in hibridek nagyon hasonló technológiával működnek – de van egy fontos különbség. Mindkettő észrevétlenül kapcsolgat két erőforrás, a takarékos benzinmotor és az öntöltő hibrid akkumulátor között, de a plug-in hibridekben nagyobb kapacitású akkumulátor található, ami komolyabb elektromos teljesítményt biztosít.

Mekkora egy Toyota plug-in hibrid hatótávolsága?

Kizárólag elektromotorja erejével egy plug-in hibrid mintegy 75 kilométert tud megtenni, méghozzá károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha Ön ennél messzebbre utazik, és az akkumulátor lemerül, autója észrevétlenül visszakapcsol hibrid hajtásra, hatékonyan kombinálva a benzinmotor és a feltöltött akkumulátor erejét, hogy Ön biztosan célba érjen – így sosem kell aggódnia.

Hogy lehet feltölteni a Toyota plug-in hibridet?

Egy plug-in hibrid feltöltéséhez több megoldás közül is választhat. Használhatja az otthoni, normál konnektort (10 A), amivel a töltés körülbelül 7,5 óráig tart; ezt kényelmesen, és többnyire gazdaságosan elvégezheti éjszaka. A még gyorsabb és biztonságosabb feltöltéshez használja az erre szolgáló kábelt és fali gyorstöltőt, amivel már alig 2,5 óra kell a teljes folyamathoz – vagyis nagyjából annyi, mint némelyik mobiltelefon feltöltéséhez.

Mekkora költségekkel jár egy plug-in hibrid fenntartása?

A plug-in hibridek több módon is pénzt takarítanak meg tulajdonosaiknak. Teljesen feltöltött akkumulátorral egy ilyen autó mindössze 1 liter üzemanyagot fogyaszt 100 kilométeren. A csekély CO2-kibocsátás miatt a plug-in hibridekre akár adókedvezmények vonatkozhatnak, sőt a belvárosi dugódíjak alól is mentesülhetnek. És mivel sok alkatrészük (például a fékbetétek és féktárcsák) kevésbé használódnak el, még az autó szervizelése is olcsóbb lehet.

Meddig használható egy plug-in hibrid autó akkumulátora?

A Toyota plug-in hibridek akkumulátorait úgy terveztük meg, hogy ugyanolyan sokáig működjenek, mint maga a jármű. Az Ön nyugalma érdekében mindegyik akkumulátorhoz 5 év/100.000 kilométer garanciát kínálunk, ami – az évenkénti Hibrid Állapotfelmérés elvégzésével – akár 10 évre is meghosszabbodhat. Amikor pedig az akkumulátor az élettartama végére ér, visszavételi rendszerünk biztosítja biztonságos és felelősségteljes kezelését.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Fedezze fel a Toyota eletrifikált modelljeinek kínálatát!

Fedezze fel az akkumulátoros elektromos hajtást!

Fedezze fel az üzemanyagcellás elektromos autót!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.