Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Az ikon továbbfeljődik

A MERÉSZ MÉG MERÉSZEBB LETT

 

Válassza az új, kifinomult Toyota C-HR-t az önkifejezésre. Béklyók nélkül született és úttörő elődje inspirálta, így egyetlen más autóhoz sem hasonlítható. Meglepő formáival az új Toyota C-HR mer más lenni.

Új C-HR árlista
Tekintse meg árlistánkat! (pdf)

Új C-HR Katalógus  (pdf)
Katalógus letöltése (pdf)

Új C-HR Tartozék Katalógus  (pdf)
Tartozék Katalógus letöltése (pdf)

Új C-HR
Előfoglalás

Dizajn

Egy koncepcióautó az utakra

Technológia

Személyre szabott felhasználói élmény

Hajtás

Plug-in hibrid és hibrid hajtásláncok

Fenntarthatóság

Újrahasznosított anyagok és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal

FORMABONTÓ MEGJELENÉS

 

Az új Toyota C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.

HÁRMAS KIALAKÍTÁS

Precízen meghúzott vonalak határozzák meg a karosszéria erőteljes, geometrikus formáit, így álló helyzetben is életre keltve az autót.

20″ KERÉKTÁRCSÁK

A bátor formák kiemelkedő részleteket kívánnak. A csiszolt felületű, 20″ keréktárcsák vonzzák a tekinteteket.

REJTETT AJTÓKILINCSEK

A rejtett ajtókilincsek – amelyek először jelennek meg egy Toyota modellen – kulcsfontosságú szerepet játszanak az új Toyota C-HR letisztult, látványos stílusában.

KÉTTÓNUSÚ +
KIALAKÍTÁS

Az új kéttónusú + fényezés a kontrasztos fekete színt a tetőn túl kiterjeszti az autó hátsó részére, követve a karosszéria íveit és kiemelve annak mutatós arányait.

CSÚCSMODERN
PANORÁMATETŐ

A hőhatékony üvegből készült panorámatető extra fényt és térérzetet biztosít, nem kívánt hőség nélkül.

Intelligens technológia

ZÖKKENŐMENTES
FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

 

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. A vezeték nélküli Android Auto és az Apple CarPlay, a hangulatvilágítás és a magával ragadó térhatású hangzás révén az autózásokat élményekké alakíthatja.

12.3″ MULTIMÉDIÁS KÉPERNYŐ

Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Toyota Smart Connect 12,3″ érintőképernyője a kezébe adja a világot. A Plug-in Hybrid 220 verzió nagy elektromos hatótávja és a töltőpontokat megmutató navigációs rendszer megkönnyítik a tisztán elektromos használatot.

DIGITÁLIS
MŰSZEREGYSÉG

Az emberközpontú technológia határozza meg az utasteret. Négy téma segítségével szabható személyre a digitális műszeregység: Casual, Smart, Sporty és Thought

INTELLIGENS
HANGULATVILÁGÍTÁS

Stílusát a 64 színt felvonultató, testreszabható hangulatvilágítással fejezheti ki. Élvezze, ahogy a belső világítás tükrözi a környezet fényeit és a napszakot. A biztonságos kiszállást segítő rendszer részeként a világítás pirosra is válthat, hogy figyelmeztesse az utasokat.

MAGÁVAL RAGADÓ
TÉRHANGZÁS

Az egyedi JBL hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak. A magassugárzók fémrácsa segíti a tiszta magashangok megszólaltatását, az erőteljes mélynyomó pedig határozott mély hangzást ad.

ÜDVÖZLET

Az új Toyota C-HR kijelzője minden utazás előtt köszönti Önt. Az üléspozíció és a kijelzők személyre szabott beállításai szintén automatikusan aktiválódnak.

Plug-in hibrid és hibrid hajtás

KITERJESZTETT ELEKTRIFIKÁLT
HAJTÁSLÁNC KÍNÁLAT

 

Az új Toyota C-HR fejlett hajtásláncok széles skáláját kínálja, így megtalálhatja a megfelelőt az Ön életmódjához. Válasszon a kifinomult és közvetlen öntöltő hibrid vagy az új plug-in hibrid közül, amely egyesíti a dinamikus hibrid hajtást a tisztán elektromos járművek előnyeivel.

A kategóriaelső Plug-in Hybrid 220 hajtásrendszer kettős DNS-sel rendelkezik: könnyed, tisztán elektromos működést kínál a mindennapokban, és hatékony hibrid használatot a hosszabb utakra.

Hajtáslánc: Plug-in Hybrid 220
EV hatótáv: 66 km EV hatótáv*
Teljesítmény: Dinamikus 220 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 19g/km CO2

A minden eddiginél felvillanyozottabb ötödik generációs hibrid hajtásláncok – a Hybrid 140, a Hybrid 200 és a Hybrid 200 AWD-i – fokozott teljesítményt és vezetési élményt biztosítanak alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

Hajtáslánc: Hybrid 200 AWD-i
Teljesítmény: Dinamikus 200 LE
Alacsony károsanyag-kibocsátás: 112g/km CO2

GYORSTÖLTÉS

A töltés gyors és kényelmes az otthoni falitöltő, vagy a nyilvános töltőhálózat használatával.

PREDICTIVE EFFICIENT DRIVE

Az úticél és a forgalmi információk alapján a Predictive EV Drive megjósolja az akkumulátor töltöttségi szintjét, és az üzemanyag-hatékonyság növelése érdekében automatikusan vált az elektromos és hybrid üzemmód között.

GEOFENCING

A Geofencing* funkció automatikusan elektromos üzemmódba kapcsol, amikor autó eléri egy alacsony károsanyag-kibocsátású zóna (LEZ) határát.

*Az üzemeltetési feltételek vonatkoznak rá.

DUAL DNA PLUG-IN HYBRID

A fejlett, új plug-in hybrid technológia egy elektromos autó előnyeit kínálja a napi ingázáshoz, és egy nagy hatótávolságú hybridet a hétvégi utazásokhoz.

REGENERATION BOOST

A három fokozatban állítható Regeneration Boost funkció lehetővé tesz az”egypedálos” vezetést, így könnyeddé és stresszmentessé téve a városi használatot.

HYBRID 140

A kiemelkedően hatékony Hybrid 140hajtáslánc az alacsony károsanyag-kibocsátást kombinálja a közvetlen teljesítménnyel.

HYBRID 200 AWDI

A Hybrid 200 még nagyobb teljesítményt kínál: nem köt kompromisszumot hatékonyság terén, ugyanakkor fokozott vezetési élményekkel kecsegtet.

2.0-LITRE HIBRID AWD-I

A magabiztos összkerékhajtású Hybrid 200 AWD-i egy második, nagy nyomatékú elektromotort kapott a hátsó tengelyre a jobb tapadás és kanyarstabilitás érdekében.

KAPCSOLHATÓ VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Három vezetési üzemmód a Normál, az Eco, és a Power segítségével szabhatja saját vezetési stílusához a Toyota C-HR hybrid karakterisztikáját.

 

ÖTÖDIK GENERÁCIÓS HYBRID HAJTÁS

A Toyota ötödik generációs hybris hajtásláncai kompaktabbak és hatékonyabbak mint valaha: nagyteljesítményű nagyfeszültségű akkumulátoraikkal biztosítják a kategóriaelső teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátás egyensúlyát.

HYBRID HAJTÁS – Megválaszoljuk kérdésit

Mi a különbség a hybrid és a plug-in hybrid hajtás között?

A hibrid és a plug-in hibrid járművek hasonló technológiát alkalmaznak, egy alapvető különbséggel. Mindkettő zökkenőmentesen vált a két energiaforrás, a hatékony benzinmotor és a hibrid hajtást tápláló akkumulátor között, de a plug-in hibrid járművek nagyobb, külső forrásból újratölthető akkumulátorral rendelkeznek a fokozott teljesítmény és a valódi elektromos képesség érdekében.

Mekkor a plug-in hybrid Toyota C-HR tisztán elektromos hatótávolsága?

A Toyota C-HR Plug-in Hybrid körülbelül 66 kilométert* képes megtenni kizárólag elektromos üzemmódban, károsanyag-kibocsátás nélkül. Ha az akkumulátor lemerül egy hosszabb utazás során, a jármű öntöltő hibrid autóként üzemel tovább, így a benzinmotor és a regeneratív töltésből táplált akkumulátor kombinálásával biztonságosan eljuthat úticéljához – gond nélkül, teljes nyugalomban. * Valamennyi feltüntetett adat ideiglenes, a végleges WLTP-homologizálásra vár.

Hogyan tölthetem a plug-in hybrid Toyota C-HR modellem?

A plug-in hibrid modell háztartási áramforrásról (10A) körülbelül 6,5 óra alatt tölthető fel, így az éjszakai töltés kényelmes és sok esetben gazdaságos. Az optimális sebesség és biztonság érdekében a dedikált kábel és a fali töltő kombinációja körülbelül 2,5 óra alatt képes teljesen feltölteni az akkumulátort.

Drág aplug-in hybridek fenntartása?

A plug-in hibridek fenntartása gazdaságos. Teljesen feltöltött akkumulátorral egy plug-in hibrid akár 100 kilométert is megtehet egy liter üzemanyaggal. A plug-in hibridek alacsony széndioxid-kibocsátásuk okán gyakran kapnak útdíj és cégautóadó kedvezményeket, valamint mentesülnek a városközponti díjak alól. Az alkatrészek, például a fékbetétek és tárcsák kisebb mértékű kopása miatt a karbantartási költségek is alacsonyabbak lehetnek.

Meddig bírják a plug-in hybidek akkumulátorai?

A Toyota plug-in hibrid akkumulátorokat úgy tervezték, hogy az autó élettartama alatt végig kitartsanak. A nagyobb nyugalom érdekében minden akkumulátorra 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik, amely – az éves hibrid állapotfelmérés mellett – akár 10 évre is meghosszabbítható. Amikor egy akkumulátor eléri élettartama végét, a Toyota visszavételi rendszere biztosítja a biztonságos és felelősségteljes kezelést.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik

Úttörő a környezetvédelemben

TÁMOGATJA A
FENNTARTHATÓSÁGOT

 

Az új Toyota C-HR középpontba helyezi a fenntarthatóságot: nagyobb mértékben használ újrahasznosított és állatmentes anyagokat, valamint csökkenti a széndioxid-kibocsátást a tömegcsökkentés és az új gyártási eljárások révén.

ÁLLATMENTES
ANYAGOK

Az új Toyota C-HR-ben bemutatkozik egy új, állatmentes anyag a bőr pótlására a kormányon és az üléseken.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT
MŰANYAGOK

Elődjéhez képest az új autó kétszer annyi újrahasznosított műanyagot tartalmaz – több mint 100 különböző alkatrészben használják. Ezek közé tartozik az üléskárpitok új szövete, amely újrahasznosított PET-palackokból* készül.

KÖNNYŰSÚLYÚ
TERVEZÉS

A tömeget az innovatív tervezésnek köszönhetően csökkentették a mérnökök, beleértve a nagyszilárdságú acél használatát. Az új panorámatető is könnyebb, mint korábban. Speciális bevonatokkal rendelkezik, amelyek télen megtartják a meleget, nyáron pedig megakadályozzák a túlmelegedést.

 

AZ ÚJ TOYOTA C-HR
MÁR
ELŐRENDELHETŐ

Feltűnő és progresszív: az új Toyota C-HR az állóvizet felkavaró eredeti modell merész újragondolása.
Prémium, elektrifikált és kifinomult stílussal rendelkezik – erre az autóra várt mostanáig!

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.