Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

Tartozék, alkatrész

Szerző: | aug 17, 2016 | 1 hozzászólás

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresse tartozék értékesítő kollégánkat:

Sinka Csaba:   +36 20 514 4975

Itt a SAKURA WEBSHOP!

Kényelmesen szeretne alkatrészt rendelni? Akár magánszemélyként, akár autójavító szakemberként szeretne eredeti Toyota vagy Lexus alkatrészt állunk rendelkezésére. Egy rövid regisztrációt követően, kedvezménnyel és házhoz szállítással biztosítjuk Önnek alkatrészét. A cikkszámok azonosításában kollégáim e-mailen, telefonon segítenek! Több ezer rendelés tapasztalatával és gyors szállítási határidővel állunk rendelkezésére.

SAKURA WEBSHOP MINDENKINEK

Alkatrészek és tartozékok házhoz szállítva, kedvezménnyel!

Regisztráció – technikai segítség – cikkszám azonosítás:

Vankó Gábor / +36 30 231 4780  /webshop@sakura.hu

Tartozék ajánlataink

KEDVELT KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLATAINK

Kerékőr

PW4560000

A gyári kerékőr a gépjármű kerekeit rögzítő csavarok közül egyet-egyet kiváltva meggátolja annak eltávolítását, mivel a készlethez tartozó adapter-kulcs nélkül nem lehet leszerelni a kerekeket. Az összes Toyota modell gyári alufelnijéhez használható.

22 850 Ft

csomagter_rendezo

Csomagtérrendező

TBMC30010800

Csomagtér rendben tartására kiválóan alkalmas, harmonikaszerűén összecsukható, 2 hálós külső zseb, 2 tárolórekesz, középen hűtőrekesz. Tépőzárral rögzíthető a csomagtartó aljához.
Méretei: 60 x 29 x 32 cm

13 650 Ft

Autós USB töltő

TBMC2CACH820

Háromszoros USB porttal, 2.1A, 2.0A, 1.0A töltő árammal. Mini méret: 34 x 24 x 62 mm;
Anyag: ABS és alumínium él

19 375 Ft

Javító stift

Pontos színkódhoz, gyári festékjavító stift. Kiváló kavicsfelverődések, karcolások gyors eltüntetésére. Jár hozzá külön lakk is.
(Színkód pontos beazonosításához az alvázszám megadására van szükségünk)

5 920 Ft

Nyakpánt

TBMNLC000700

Piros / fekete poliészter nyakpánt fehér szatén borítással és biztonsági zárral, levehető műanyag csattal (csak a pirosnál) és fém kapoccsal.

1 500 Ft

C-HR TOP 5 TARTOZÉKOK AJÁNLATOK

Gumiszőnyeg szett

PW2101006

Gyári, méretpontos gumiszőnyeg C-HR felirattal, emelt peremmel ellátott, a lábtér könnyebb tisztán tartásához, 4db-os szettben.

28 150 Ft

Csomagtértálca vízhatlan, kisebb peremmel ellátott

37 200 Ft

Tetőcsomagtartó

PW30110005

Alumínium keresztrúd, C – profillal rögzül a tetőkoszorúba. Max. terhelhetősége, 75kg.

119 690 Ft

Ablaklégterelő első-hátsó szett

PW16210000

Aerodinamikus kialakítása miatt, csökkenti a beszűrődő szél zaját. Esőben nyugodtan lehúzhatja a légterelő alsó pereméig az ablakot, akkor sem fog behullani az eső, viszont friss levegőt kap az utasterébe.

63 250 Ft

Szerelt téli kerék

Bridgestone LM005 215/60R17 96H-s alufelnivel szerelt téli gumi. A teljes szett ára tartalmazza a keréknyomás jeladót, alufelnit, téligumit. Kész termék, csak felszerelni, és egy egyszeri programozás szükséges a használatához.

618 900 Ft

COROLLA TOP 5 TARTOZÉKOK AJÁNLATOK

TS Gumiszőnyeg szett

PW21002012

Gyári, méretpontos gumiszőnyeg Corolla felirattal, emelt peremmel ellátott, a lábtér könnyebb tisztántartásához, 4db-os szettben. (Kivitelenként változik a 2 első szőnyeg mérete.)

23 500 Ft

Levehető vonóhorog csomag

Vertikálisan (függőlegesen) levehető vonóhorog, 7 pólusú kábelköteggel, zárható vonófejjel.
Függőleges terhelhetősége:75kg
A felszerelés pontos költségéről, kérjük keressen fel minket!

371 800 Ft-tól

Corolla TS tetőcsomagtartó

PW30102003

A gyári keresztrúd, csak tetősínnel szerelt modellhez kapható. Terhelhetősége 75kg.

116 200 Ft

Gyári első-hátsó sárfogó szett HB/TS modellekhez

5300802060

19 880 Ft

Pótkerék csomag

Helytakarékos pótkerék, rögzítő csavar, emelő, kerékanyakulcs, beépítő tartóelem.

( modellenként és motorkódtól változik ) 92 000 Ft-tól

RAV4 TOP 5 TARTOZÉKOK AJÁNLATOK

Gumiszőnyeg szett

PW21042004

Gyári, méretpontos gumiszőnyeg RAV4 felirattal, emelt peremmel ellátott, a lábtér könnyebb tisztántartásához, 4db-os szettben.

26 100 Ft

Hátsó lökhárító védő

PW17842000

A bepakoláskor segít megóvni, hogy ne karcolódjon meg a lökhárító vízszintes felülete, és esztétikailag is emel a gépkocsi összképén. Anyaga rozsdamentes acélból.

56 700 Ft

Ha ezt „védelmi csomag” keretében szeretné megrendelni, akkor az alábbi kedvezőbb árú tartozékokból álló válogatást tudnánk biztosítani. Ami a képeken látható tételekből áll. ( 2 első kilincsvédő fólia, hybrid feliratos kulcsborítás, rozsdamentes hátsó lökhárító védő)

A felszerelés költségét, az ár tartalmazza – 88 500 Ft

Helytakarékos pótkerék szett

Komplett gyári pótkerék szett, ami minden olyan alkatrészt tartalmaz, ami az esetleges kerék cseréhez szükséges. (Helytakarékos pótkerék, tartóelem, rögzítő csavar, emelő, kerékanyakulcs) A gépkocsi csomagteréből nem veszít, teljesen kiváltja a defektjavító készlet helyét. Ami megfontolandó, hogy nem válik kiszolgáltatottá, ha esetleg defektet, gumisérülést szenved a kereke.

172 000 Ft

Gyári tartozékok

E tartozékok – melyeket a Toyota modellspecifikusan fejlesztett ki – ugyanazt a kiemelkedő minőséget tükrözik vissza mint maguk az autók. Kiegészítőink széles választéka, használati értéke, tartóssága, jó szerelhetősége és pontos illeszkedése megfelel a vevőink által támasztott elvárásoknak.

Váraljai Bence / +36 70 399 3589/ varaljai.bence@sakura.hu

Toyota és Lexus eredeti alkatrészek

 

Toyotája szerves része a mindennapjainak: amikor az utolsó percben indulnak az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a nyári szabadságának helyszínére utazik. Ezt szem előtt tartva fejlesztettük a Toyota/Lexus eredeti alkatrészeket, amelyek kiváló minőségben készülnek, és garantálják, hogy autója hosszú távon is nagyszerűen teljesítsen.

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel keljen útra, javasoljuk, hogy használjon Toyota és Lexus eredeti alkatrészeket, amelyek ugyanabban a gyárban készülnek, mint amelyikben a Toyotája is, és számos előnnyel járnak:

– Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek
– Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek
– A Toyota és Lexus teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év)
– Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.

A Toyota és Lexus eredeti alkatrészt használjuk járműve 3 éves jótállási időtartama alatt. Ezen alkatrészek specifikációja teljes egészében megegyezik azokéval, amelyeket eredetileg a Toyotájába építettek.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az igények eltérőek lehetnek, ezért a Toyota alkatrészek két csoportját fejlesztettük ki, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Optifit alkatrészek

 

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő – ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó – alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

A biztonság, a kiváló teljesítmény és saját nyugalma érdekében válasszon Toyota és Lexus eredeti alkatrészt!
Kizárólag Toyota márkakereskedésben kaphatók!

 

Vankó Gábor

Webshop manager - Toyota, Lexus, Citroen

Bartók Attila

Toyota és Lexus alkatrész és tartozék

Váraljai Bence

tartozék értékesítő

Sinka Csaba

Toyota és Lexus alkatrész

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!

Hozzájárulok, hogy a TOYOTA SAKURA Kft. személyes adataimat kezelje, és felvegye velem a kapcsolatot szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatosan