Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

A Sakuránál fontosnak tartjuk és támogatjuk a művészeteket, sporteseményeket. Azoknak az embereknek, alkotó közösségeknek a hírét, akik a hétköznapokat színesebbé teszik, teljesítményükkel az elérhetetlent közelebb hozzák, szeretnénk minél szélesebb körben ismertté tenni. Társadalmi felelősségvállalásunk ezért is játszik fontos szerepet cégünk életében.

A Sakuránál azt gondoljuk, ahhoz, hogy jobb , élhetőbb országban, közösségben éljünk, naponta tennünk kell, így fontos számunkra, a társadalmi felelősségvállalás, a segítség nyújtás, a közösségeknek, rászorultaknak, az élet minden területén.  A Sakura a lehetőségeihez képest segít az egészséges életmódban terjesztésében, és a sport tömegrendezvényeken jelen van, támogat hátrányos helyzetben lévőket, ott van a sporteseményeken, ahol a fiatalok csatáznak, edződnek, de támogatja az időseket, a kerületi kórházat, és jelen van a kulturális életben is, hiszen olyan színházzal van komoly kapcsolata, mint a Centrál Színház,  a Belvárosi Színház. Hagyomány, hogy évről évre a legsikeresebb előadásra meghívjuk ügyfeleinket.

Azt tapasztaljuk, hogy egyre több vállalkozás ezt teszi. Ez nem csak pénz kérdés, ez belső értékrend a 30 éves Sakuránál.

Óbudán egyre inkább egészséges lokálpatrióta szemlélet uralkodik, amiben mi is örömmel veszünk részt.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!


Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.