Kérjen ajánlatot!
Hívjon minket!
Használt autó
Készlet ajánlatok

HIDROGÉN ÉS HIBRID RENDSZEREK- Óbudai Egyetem kihelyezett tanszék a Toyota Sakurában

2024. május 7.

Az Óbudai Egyetemen a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar és a Toyota Sakura közös szervezésében, HIDROGÉN ÉS HIBRID RENDSZEREK néven indul kihelyezett tanszék. A megállapodást Füredi István a Toyota Sakura alapító tulajdonosa és Prof Dr. Kovács Levente az Óbudai Egyetem rektora írta alá.

A Toyota Sakura Kft 1992-ben alapított magyar tulajdonú cég. A Társaság életében -bár az egyik legjelentősebb hazai TOYOTA márkakereskedés –az oktatás, ismeretterjesztés és gondolkodás formálás kiemelt feladat. Általános és középiskolások részére összeállított előadások és bemutatók mellett évek óta segítjük a felsőoktatási intézmények műszaki és management tárgyú képzési munkáját.

A Társaság 100 fővel több telephelyen dolgozik, több hazai és nemzetközi mérnöki projektben vett részt, első sorban a mobilitás és az energetika határterületein. A TOYOTA hibrid és hidrogén technológiája élenjáró, de mégis a hétköznapokban is alkalmazható, egyre könnyebben elérhető megoldásokat ad a jövő mérnökei számára, miközben a TOYOTA szervezési és vezetési elvei a közép és felsővezetők részére adhatnak eszközöket, filozófiákat a Toyota Sakura Hidrogén és Hibrid Technológiai tanszék keretein belül.

Érdeklődés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük, feltétlen töltse ki!






Hozzájárulok, hogy a Toyota Sakura Kft. és a Toyota Central Europe Sp z.o.o. számomra a Toyota termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat és ajánlatokat küldjön.